Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Верховна рада України

У Бахмуті відзначили День вишиванки

Переглядів: 2823
19.05.2016 - 19:06

Сьогодні у Бахмуті відзначили День вишиванки. Містяни, робітники підприємств, державних установ, студенти та школярі вбрались в цей атрибут Українського народу та вийшли на роботу, навчання та службу.

Також на площі Міського народного дому відбувся захід з нагоди цього свята, який об’єднав бахмутчан і гостей міста у почутті гордості за приналежність до України.

Гості свята мали змогу оглянути виставку робіт міських майстрів, прийняти участь у цікавих майстер-класах, подивитися дефіле українського  національного та сучасного одягу, а також насолодитися святковим концертом творчих колективів міста.

Під час свята до присутніх звернулась заступник міського голови міста Бахмут Тетяна Куліш, та зазначила, що це свято, хоч і не є офіційним, але воно одне з тих, яке відзначають абсолютно все від мала до велика.

«Громада нашого міста, як невід'ємна частина України теж активно підтримує це свято: робітники, службовці, військові, школярі та студенти - всі сьогодні своїм прикладом показали, що Бахмут - це Україна», - відзначила Тетяна Куліш.

Також на усіх учасників свята чекали українські страви, українські народні пісні та цікаві конкурси.

Наприкінці свята подяками Бахмутської міської ради нагородили листами подяки, підвели підсумки конкурсу вишиванок, а також зробили масове селфі у вишиванках.

У Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванкиУ Бахмуті відзначили День вишиванки

Останні статті на сайті