Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Учні Соледарської школи №13 стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «В об’єктиві натураліста»

Переглядів: 2246
19.05.2016 - 08:29

Учні Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «В об’єктиві натураліста» у номінації «Відеоролик» з акцією «Серце до природи поверни» з теми «Ерозія ґрунтів».

На уроках географії учителя Наталі Дорофєєвої під час вивчення теми «Ґрунти» учні 9-А класу зацікавилися екологічними проблемами міста Солодара, зокрема проблемою ерозії ґрунтів, яка є чи не найбільшою проблемою цієї місцевості.

З метою глибшого вивчення та пошуків шляхів вирішення проблеми учнівський колектив 9-А класу разом з учителями Наталею Дорофєєвою, Артемом Грушею, Тетяною Андріановою ініціювали екологічну акцію «Серце до природи поверни», в рамках якої було висаджено саджанці вишні, аби запобігти подальшому розповсюдженню проблеми ерозії ґрунтів. За підсумками проведеної акції було знято відеозвіт, присвячений діяльності учнів у вирішенні актуальних екологічних проблем. Ролик можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=qU7hT6uh-xo.

За результатами обласного етапу конкурсу «В об’єктиві натураліста» колектив учнів 9-А отримав диплом І ступеня.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм наснаги, творчого натхнення та нових перемог.

Учні Соледарської школи №13 стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «В об’єктиві натураліста»Учні Соледарської школи №13 стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «В об’єктиві натураліста»