Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Творчі звіти гуртків у школі №5 м. Бахмута

Переглядів: 2665
19.05.2016 - 08:21

У школі №5 м. Бахмута відбувся захід, присвячений важливій справі у житті кожної дитини – її захопленням. Свою роботу, успіхи, досягнення та досвід презентували гуртківці та їх керівники, підготувавши творчі звіти своєї роботи за рік.

Вихованці екологічного гуртка «Юні друзі природи» (керівник Ірина Маркіна) розповіли про заходи, які проводилися на базі гуртка за рік. Закликали берегти та допомагати природі. Вихованці гуртка «Барвінчата» (керівник Наталя Мінакова) презентували уривки свят з національно-патріотичного напрямку. Жодне свято, захід або загальношкільна справа не проходить без вихованців гуртка «Віста» та хору молодших класів (керівник Наталя Цимбал). Тож, протягом звітного концерту вони організували вокальний супровід заходу.

Спортивні гуртки «Котигорошко», «Волейбол» та «Баскетбол» поділилися своїми досягненнями та активізували роботу присутніх веселою фізхвилинкою. Поряд із цим, у шкільній бібліотеці діють звітні виставки робіт гуртківців «Фітодизайн» (керівник Алла Удовіченко) та «Технічний дизайн» (керівник Ігор Ткаліч).

Творчі звіти гуртків у школі №5 м. БахмутаТворчі звіти гуртків у школі №5 м. БахмутаТворчі звіти гуртків у школі №5 м. БахмутаТворчі звіти гуртків у школі №5 м. Бахмута