Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Урядовий портал

Королівство Конфетюрленд зустрічало учасників ІІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки – 2016» у м. Бахмуті

Переглядів: 2601
16.05.2016 - 12:07

Справжня казка у «Королівстві Конфетюрленд» відбулась 13 травня у дошкільному закладі «Рябінушка» м. Бахмута, який радо відкрив двері для проведення ІІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки – 2016».

Малята запалили нові зірки на незвичайному, але дуже важливому фестивалі, у програмі якого було багато номінацій – яскравих і неповторних, як різні смаки цукерок. Усім присутнім в залі діти подарували свої таланти з хореографії, вокалу, гри на дитячих музичних інструментах, грації, художнього читання.

Організатори фестивалю з великою радістю вітали найневгамовніших, найбільш творчих і талановитих дітей, які радували своїми виступами! Глядачі побачили результати спільної роботи дітей, їх батьків і педагогів.

Діти-учасники фестивалю отримали солодощі, дорослі теж отримали з вдячністю за участь у підготовці цього свята «тортик» з сюрпризом.

Журі відмітило номери таких дошкільних установ:

  • у номінації «Вокал» - ДНЗ №№ 6, 34, 36, 52, 58;
  • у номінації «Художнє читання» - ДНЗ №№ 31, 36, 58;
  • у номінації «Вірш англійською» - ДНЗ №52;
  • у номінації «Хореографія» - ДНЗ №№ 10, 25, 31, 58;
  • у номінації «Гра на ДМІ» - ДНЗ №№ 10, 25, 58;
  • у номінації «Грація в русі» - ДНЗ №№ 10, 25.

Переможців ІІІ відділення чекає нагородження дипломами на останньому етапі Фестивалю 17 травня.

Королівство Конфетюрленд зустрічало учасників ІІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки – 2016» у м. БахмутіКоролівство Конфетюрленд зустрічало учасників ІІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки – 2016» у м. БахмутіКоролівство Конфетюрленд зустрічало учасників ІІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки – 2016» у м. БахмутіКоролівство Конфетюрленд зустрічало учасників ІІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки – 2016» у м. БахмутіКоролівство Конфетюрленд зустрічало учасників ІІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки – 2016» у м. БахмутіКоролівство Конфетюрленд зустрічало учасників ІІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки – 2016» у м. Бахмуті

Останні статті на сайті