Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 318 гостей.

ExportUA

Громадські інспектори закладів освіти м. Бахмута обговорюють перспективи літнього оздоровлення дітей

Переглядів: 1771
13.05.2016 - 12:09

12 травня 2016 року в Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада громадських інспекторів з охорони прав дитини дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, яку провели спеціалісти Управління Олена Доля та Вікторія Рязанцева.

На порядку денному було розглянуто низку важливих питань щодо соціально-педагогічного захисту дітей пільгових категорій, що охоплені суспільною освітою, напередодні літньої оздоровчої кампанії.

У ході засідання громадські інспектори дитячих садків №54 Оксана Борисенко, №59 Оксана Астраханцева, загальноосвітніх навчальних закладів №11 Тетяна Слободянюк, №13 Наталя Ячмінь обмінялись досвідом щодо організації роботи з батьками з питань соціального захисту дітей соціально незахищених категорій, наголосивши на пріоритетності спільної діяльності з родинами вимушено переселених осіб.

Ключовим питанням наради стала організація оздоровчого періоду дітей пільгових категорій влітку 2016 року, про що доповіла спеціаліст Управління Олена Доля, націливши  увагу присутніх на охоплення оздоровленням учнів соціально незахищених сімей, які не в змозі оплатити відпочинок своїх дітей; активізацію роботи по оздоровленню дітей-сиріт та дітей, які позбавленні батьківського піклування, за бюджетні кошти та по залученню спонсорських коштів на оздоровлення дітей, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах.

Громадські інспектори були ознайомлені з рекомендаціями щодо системи роботи класного керівника з соціального захисту дітей пільгових категорій, проінформовані про підсумки проведення конкурсу «Дерзайте. Ви – талановиті!» у 2015 - 2016 навчальному році та XI Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». 12 волонтерам із шкіл №№1, 2, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 24 були вручені подяки за допомогу у зборі коштів на придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні дитячі лікарні України.

Підводячи підсумки проведеної наради, Вікторія Рязанцева наголосила на важливості обговорених питань та відповідальності адміністрації закладів освіти, громадських інспекторів за їх виконання.

12 травня 2016 року в Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада громадських інспекторів з охорони прав дитини дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.12 травня 2016 року в Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада громадських інспекторів з охорони прав дитини дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.12 травня 2016 року в Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада громадських інспекторів з охорони прав дитини дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.