Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Верховна рада України

Апаратна нарада міського голови

Переглядів: 2867
19.04.2016 - 11:56

19 квітня 2016 року міський голова Олексій Рева провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники міського голови, керівники управлінь та відділів  міської ради, служби міста.

Основною темою апаратної наради було обговорення проекту опорної школи на території Бахмутської міської ради, який представила начальник відділу освіти Бахмутської міської ради Марина Рубцова. В ході обговорення було вирішено, що ЗОШ № 12 найбільш всього підходить для реалізації проекту опорної школи, так як вона має статус україномовної та по цій школі вже підготовлена проектно – кошторисна документація.

Міський голова Олексій Рева зазначив, що в ході розробки проекту опорної школи жодна школа не закриється, робочі місця будуть збережені, але у деяких навчальних закладах пройде перепрофілювання.

Також Марина Рубцова привела статистику по закінченню навчального року: загальна кількість учнів складає 7660 чоловік, з котрих 76 – учні вечірньої школи та 173 – екстернатної форми навчання.  30 травня у школах пройде останній дзвоник та 311 учнів, з яких 29 отримають медалі, закінчать 11 клас.

Наступним доповідачем став голова спортивного комітету Віктор Лис який розповів присутнім про підготовку спортивної бази міста до весінньо-літнього періоду.

В своєму виступі він зазначив, що планується підготовка до організації комісії, яка буде контролювати стан спортивного інвентарю на спортивних та дитячих майданчиках загального користування та для закладів освіти з метою мінімізації травм при їх експлуатації. На сьогоднішній день 35 відсотків спортивної бази повністю готові для експлуатації.

Проблемними ділянками міста є спортивні майданчики за адресами: вул.Зелена 33, вул.Ювілейна 95 та вул.Миру 47.

Міський голова Олексій Рева наголосив на тому, що потрібно скласти перелік усіх робіт та привести до ладу усю спортивну базу міста до 1 липня.

Ольга Косаригіна розповіла про результати роботи відділу реєстрації юридичних осіб та відзначила, що на 4.04 відділом було зареєстровано 84 чоловіка та 115 було знято з реєстрації міста постійного перебування, а 64 підприємства звернулося до відділу з питання нових штампів реєстрації у зв’язку з перейменуванням міста.

Директор КП «Бахмут – Вода» Сергій Трущін доповів присутнім про проблемні питання щодо водорозбірних колонок у місті та про стан виконання встановлення водопровідних люків на території міста.

Питання щодо 3 водорозбірних колонок на які слід встановити прилади обліку вже вирішуються, а 123 з 200 люків вже замінено на території міста.

Заступник міського голови Олена Головкіна розповіла присутнім про проект електронного самоврядування, одним з ключових аспектів якого є електрона медицина. Міський голова дав доручення дослідити практики міст України з впровадження электронного міста та розробити шляхи для його реалізації місті.

Наприкінці апаратної наради до присутніх звернулась Тетяна Савченко – перший заступник міського голови,проінформувала присутніх про алгоритм використання системи електронних закупівель Prozorro та обласні конкурси екологічних проектів.