Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

До Дня народження Надії Савченко

Переглядів: 1930
12.05.2016 - 13:39

11 травня Надія Савченко відзначила День народження. Їй виповнилося 35 років. Цього дня в Україні проводилася глобальна акція #FгееSavchenko на захист Надії.

Учні та вчителі школи №7 м. Бахмута долучилися до цієї акції та згадали про мужність і відвагу льотчиці Надії Савченко.

Під час загальношкільної лінійки «Мужність та відвага незламної доньки України Надії Савченко» учні дізналися багато цікавих фактів з біографії української льотчиці, прослухали вірші та пісні, які сучасні поети та співаки присвятили Надії. Класні керівники початкових класів провели виховні години та разом з учнями написали листівки, в яких привітали Героя України Надію Савченко з Днем народження. Учні 6-8 класів в підтримку української бранки взяли участь у флешмобі «Поверніть Надію Україні».

Людина не живе без Батьківщини,

Вона без неї – пташка без крила!

Так поверніть Надію Україні –

На Батьківщині щоб вона жила!

11 травня Надія Савченко відзначила День народження. Їй виповнилося 35 років. Цього дня в Україні проводилася глобальна акція #FгееSavchenko на захист Надії.11 травня Надія Савченко відзначила День народження. Їй виповнилося 35 років. Цього дня в Україні проводилася глобальна акція #FгееSavchenko на захист Надії.11 травня Надія Савченко відзначила День народження. Їй виповнилося 35 років. Цього дня в Україні проводилася глобальна акція #FгееSavchenko на захист Надії.

Останні статті на сайті