Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Урядовий портал

День пам’яті та примирення у школі №5

Переглядів: 1766
11.05.2016 - 10:55

За підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради у школі №5 відбувся мітинг, присвячений 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні під лозунгом «Пам’ятаємо!».

У підготовці та проведенні заходу взяли участь не тільки учні, а й вчителі. Так, Катерина Цебенко, вчитель російської мови та літератури декламувала вірш, а вчитель музики Наталя Цимбал та вчитель початкових класів Наталя Конюшенко дуетом виконали пісню. Крім цього, учні 10-х класів розіграли мініатюрні вистави: діти співали пісні воєнних років під танцювальний супровід. Всі присутні переглянули уривок документального фільму, вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих в роки Другої Світової війни та більшість учасників не приховували щирі сльози співчуття, які свідчать про те, що молоде покоління пам’ятає подвиги дідів.

Поряд із цим учні взяли участь в шкільній акції «Добрий ранок, ветеране!» та привітали ветеранів і їх сім’ї зі святом Перемоги.

День пам’яті та примирення у школі №5День пам’яті та примирення у школі №5День пам’яті та примирення у школі №5День пам’яті та примирення у школі №5