Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

У Бахмуті з нагоди свята Великої Перемоги привітали ветеранів.

Переглядів: 1518
06.05.2016 - 12:11

З кожним роком, тих, хто пережив та приймав участь у тих страшних подіях стає все менше, цьогорічне свято будуть святкувати тільки 51 з них. Привітати ветеранів від імені міського голови Олексія Реви вирушила секретар міської ради Світлана Кіщенко.

10 героїв зі сльозами на обличчі згадували події другою світової та немов знову переживали той день.

Першою, кого привітали у цей день стала Алла Михайлівна Афанасьєва . Усе своє мирне життя вона віддала 28 дошкільному навчальному закладу, де працювала директором. Вона майже нічого не чує, але, завзято розповідає про своїх учнів та свої нагороди – гордість ветерана.  Зараз їй вже 94 роки.

Трохи молодша за неї Раїса Іванівна Бикова,якій вже 92 роки,  уродженка Кубані, також згадує події тієї страшної давнини.Свого чоловіка, бахмутчанина,  Раїса Іванівна знайшла на війні з ним вона і повернулась до дому, народила доньку та була домогосподаркою. І зараз по всьому домі на стінах висять роботи ветерана – вишиті картини.

Не залишили без уваги Івана Тимофійовича Валіна, Анастасію Дмитрівну Рожкову, Михайла Махайловича Альошина, Лідію Савелівну Задорожню та Григорія Івановича Філохіна.

Завітала Світлана Кіщенко до колишніх працівників фінансової сфери, працівників держ. страху, та старих друзів, Філіпа Івановича Горуна та Івана Федоровича  Дрогіна. Обом вже за 90 років, але нагороди досі виграють блиском на кітелях свої власників.

А ось Михайла Федоровича Лєсакова ми зустріли на вулиці. Привітання зі святом тут лунали не лише від міського голови, свої слова ветеран адресував мешканцям нашого міста та побажав усім миру, благополуччя та добробуту .

З кожним роком ветеранів Другої Світової війни стає все менше у нашому місті. Цьогорічне свято будуть святкувати тільки 51 з них. Секретар міської ради Світлана Кіщенко привітала ветеранів від імені міського голови Олексія Реви.  З кожним роком ветеранів Другої Світової війни стає все менше у нашому місті. Цьогорічне свято будуть святкувати тільки 51 з них. Секретар міської ради Світлана Кіщенко привітала ветеранів від імені міського голови Олексія Реви.  З кожним роком ветеранів Другої Світової війни стає все менше у нашому місті. Цьогорічне свято будуть святкувати тільки 51 з них. Секретар міської ради Світлана Кіщенко привітала ветеранів від імені міського голови Олексія Реви.  З кожним роком ветеранів Другої Світової війни стає все менше у нашому місті. Цьогорічне свято будуть святкувати тільки 51 з них. Секретар міської ради Світлана Кіщенко привітала ветеранів від імені міського голови Олексія Реви.  З кожним роком ветеранів Другої Світової війни стає все менше у нашому місті. Цьогорічне свято будуть святкувати тільки 51 з них. Секретар міської ради Світлана Кіщенко привітала ветеранів від імені міського голови Олексія Реви.  З кожним роком ветеранів Другої Світової війни стає все менше у нашому місті. Цьогорічне свято будуть святкувати тільки 51 з них. Секретар міської ради Світлана Кіщенко привітала ветеранів від імені міського голови Олексія Реви.  З кожним роком ветеранів Другої Світової війни стає все менше у нашому місті. Цьогорічне свято будуть святкувати тільки 51 з них. Секретар міської ради Світлана Кіщенко привітала ветеранів від імені міського голови Олексія Реви.