Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Верховна рада України

Міській фестиваль «Пісні, опалені війною» у м. Бахмуті

Переглядів: 2432
06.05.2016 - 10:43

Все далі відходять грізні і важкі роки Другої Світової війни, але не згасає пам'ять про тих, хто приніс на вівтар свободи найдорожче – життя.

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов міській фестиваль «Пісні, опалені війною», присвячений Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні. Мета заходу – залучення учнів до вивчення пісенної спадщини нашого народу, створеної під час війни та присвяченої Великій Перемозі, а також пропагування пісень патріотичного характеру.

У фестивалі взяли участь солісти, дуети, тріо, квартети, вокальні ансамблі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Компетентне журі у складі вчителів музичного мистецтва, методистів міського методичного кабінету та спеціалістів Управління освіти обрало кращих серед кращих.

Переможців фестивалю обрано у трьох номінаціях:

  • сучасна патріотична пісня:
    • Богданцева Єлизавета, ЗОШ №12;
    • Орляцький Валерій, ЗОШ №2;
    • Шевченко Анастасія, ЗОШ №18;
  • пісня воєнних років:
    • Шекерська Софія, ЗОШ №15;
    • Синельникова Олександра, ЗОШ №12;
  • авторська пісня:
    • Філатова Вероніка, НВК №11;
    • Синельникова Олександра, Капустіна Ксенія,
    • Косьяненко Максим, вокальне тріо ЗОШ №12.

Проведення такого фестивалю – це лише частка великої данини пошани полеглим і живим ветеранам, які своєю кров'ю відстояли нашу свободу. Мало залишилось учасників тих подій, але всі ми щиро вдячні їм.

 

У міському Центрі дітей та юнацтва пройшов міській фестиваль «Пісні, опалені війною», присвячений Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.У міському Центрі дітей та юнацтва пройшов міській фестиваль «Пісні, опалені війною», присвячений Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.У міському Центрі дітей та юнацтва пройшов міській фестиваль «Пісні, опалені війною», присвячений Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.У міському Центрі дітей та юнацтва пройшов міській фестиваль «Пісні, опалені війною», присвячений Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.У міському Центрі дітей та юнацтва пройшов міській фестиваль «Пісні, опалені війною», присвячений Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.У міському Центрі дітей та юнацтва пройшов міській фестиваль «Пісні, опалені війною», присвячений Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.