Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Верховна рада України

У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят

Переглядів: 2242
03.05.2016 - 10:09

У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час.

Відкриття сезону роботи міського парку пройшло весело та яскраво. Святковий настрій дарували у кожному куточку парку, ряд заходів розпочала міська бібліотека для дітей. Разом з організаторами дітлахі, танцювали, грали у цікаві ігри та приймали участь у різних конкурсах.

Після невеличкої перерви з маленькими учасниками прийшла познайомитись клоун Іриска. Разом з нею та іншими працівниками міського центру дітей та юнацтва малеча приймала участь у флешмобі та запальних танцях. Також присутні мали змогу завітати до студії аквагриму.

О 12.00 відбулася  «Зустріч друзів» - відкриття літнього сезону міським народним будинком верхньому міському парку культури і відпочинку, а після цього пройшов танцювальний майстер-клас з сальси від колективу кубинських танців «Варадеро». До майстер-класу долучилися усі – від мала до велика: дітлахи та дорослі с запалом вивчали нові рухи та танцювали під керівництвом тренера сальси Алехандро Діаса.

Продовжила святкові заходи концертна програма за участю духового оркестру Артемівського музичного училища ім. І. Карабиця, а заключним дійством свята став концерт «Бахмутська весна» за участю груп «The brothers» та «БухарестЪ».

У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час. У Бахмуті пройшли святкові заходи з нагоди травневих свят У перші травневі свята мешканці та гості міста мали змогу як слід розважитись та весело провести свій час.

Останні статті на сайті