Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Екологічний інтелектуальний боулінг «Хто природу знає – нехай відповідає»

Переглядів: 1983
29.04.2016 - 12:52

У рамках місячника екологічного виховання, оголошеного відділом освіти, 28 квітня у дошкільному закладі №52 «Райдуга» відбувся турнір екологічного інтелектуального боулінга «Хто природу знає - нехай відповідає». У цей день вихованці дитячого садка гостинно відчинили двері, зустрічаючи команду дітей старшої групи дошкільного закладу №31 «Горобинка».

Метою екологічного боулінга було привернення уваги дошкільників до актуальних екологічних проблем сучасності, виховання дбайливого ставлення до природи.

У змаганнях діти обох команд показали добрі знання з екології та навколишнього світу, правил поведінки в природі. Ведуча заходу вихователь ДНЗ №52 Ірина Шалімова запропонувала командам-учасницям виконати завдання на розвиток екологічної культури у конкурсах: «Знавці природи», «Хто зайвий», «Буває – не буває», «Чий дім?», «Приклади в картинках» тощо. Конкурси супроводжувалися музичними номерами вихованців ДНЗ №52 Мешкової Софії та Галки Марії. У рамках конкурсу «Друге життя непотрібних речей» діти разом з батьками підготували чудові роботи з втор сировини.

Учасники турніру проявили готовність до спільної діяльності з однолітками з вирішення екологічних проблем і були нагороджені в номінації «Кращі знавці природи».

Екологічний інтелектуальний боулінг «Хто природу знає – нехай відповідає»Екологічний інтелектуальний боулінг «Хто природу знає – нехай відповідає»Екологічний інтелектуальний боулінг «Хто природу знає – нехай відповідає»Екологічний інтелектуальний боулінг «Хто природу знає – нехай відповідає»

Останні статті на сайті