Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Ефективність управлінської діяльності обговорювалась на нараді керівників дошкільних установ м. Бахмута

Переглядів: 2303
28.04.2016 - 13:03

27 квітня 2016 року у конференц-залі управління освіти Бахмутської міської ради відбулася чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, у ході якої було розглянуто ряд важливих питань функціонування дитячих установ.

Нараду провели спеціалісти управління освіти Тетяна Коломак, Вікторія Рязанцева, у роботі якої взяли участь головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Ольга Віснянкіна, методист міського методичного кабінету Ірина Нікітіна.

Відкрила нараду головний спеціаліст Тетяна Коломак, яка охарактеризувала особливості формування компонентів дошкільної зрілості дітей старшого дошкільного віку за результатами моніторингу, який показав, в цілому, достатній рівень сформованості спеціальної готовності дітей до навчання у школі. Наголосила, що підсумки дослідження дали змогу оцінити життєві надбання дитини та професійні здобутки педагогів, зробити висновок про певні компетенції дошкільників та якісні характеристики освітнього процесу.

Під час засідання було обговорено стан і перспективи підвищення професійної майстерності педагогів дошкільних установ за наслідками атестації педагогічних працівників ДНЗ. Спеціаліст Вікторія Рязанцева акцентувала увагу присутніх на здійснення системного підходу до атестації педагогічних працівників, який складається з планування атестаційної роботи, суворого дотримання етапів проведення атестації, виконання нормативного режиму під час організації і проведення атестації, відпрацювання загальних вимог до педагогічного працівника, які дозволяють об’єктивно оцінювати кожного, хто атестується.

Керівники дошкільних закладів №14 Надія Донченко та №34 Лариса Поповська звітували про співпрацю між дитячим садком і школою щодо забезпечення наступності та перспективності дошкільної та початкової ланок освіти.

У ході наради висвітлювались питання дотримання фінансової дисципліни, які розкрила головний бухгалтер Ольга Віснянкіна.

Завідувачі дошкільних закладів були ознайомлені з підсумками місячника екологічного виховання, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, інформацією про авторський методичний семінар доктора педагогічних наук Катерини Крутій «Управління освітнім процесом у сучасному дошкільному навчальному закладі», що відбувся у м. Слов’янську.

З усіх обговорених питань керівникам були надані конкретні доручення щодо подальшої роботи в закладах.

27 квітня 2016 року у конференц-залі управління освіти Бахмутської міської ради відбулася чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, у ході якої було розглянуто ряд важливих питань функціонування дитячих установ.27 квітня 2016 року у конференц-залі управління освіти Бахмутської міської ради відбулася чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, у ході якої було розглянуто ряд важливих питань функціонування дитячих установ.