Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

День цивільної оборони у школі №7

Переглядів: 3365
28.04.2016 - 12:54

У школі №7 м. Бахмута проведено широкомасштабний День цивільної оборони із залученням представників пожежної частини м. Бахмута та інструкторів-медиків полку поліції особливого призначення «Дніпро-1».

Після успішного проведення навчальної евакуації, усі учні та працівники навчального закладу вишикувалися на подвір’ї школи, педагоги, у відповідності до вимог, звітували перед директором Тетяною Бєліковою про кількість евакуйованих учнів: було виявлено, що усі, присутні у школі діти, евакуювалися. Учням початкової школи випала нагода дізнатися про функціонування справжньої пожежної машини, подивитися, як вона працює та поспілкуватися із героїчними людьми, рятівниками-пожежними рідного міста.

В той же час у приміщенні спортивної зали бійцями полку «Дніпро-1» для учнів 5-11 класів проводилися навчання щодо надання першої допомоги постраждалим. Розділені на три групи підлітки дізналися від інструкторів, як правильно оцінювати стан та надавати домедичну допомогу тому, хто опинився у біді. Також, навчання щодо надання першої допомоги постраждалим були проведені для педагогічного та технічного колективів школи: після роз’яснень інструкторів-медиків кожен присутній відпрацював навички накладання джгутів, правильного розміщення та транспортування постраждалого тощо.

Головне правило, яке засвоїли і діти, і дорослі під час проведення навчань, – не панікувати і, перш за все, викликати професійну медичну допомогу.

У школі №7 м. Бахмута проведено широкомасштабний День цивільної оборони із залученням представників пожежної частини м. Бахмута та інструкторів-медиків полку поліції особливого призначення «Дніпро-1».У школі №7 м. Бахмута проведено широкомасштабний День цивільної оборони із залученням представників пожежної частини м. Бахмута та інструкторів-медиків полку поліції особливого призначення «Дніпро-1».У школі №7 м. Бахмута проведено широкомасштабний День цивільної оборони із залученням представників пожежної частини м. Бахмута та інструкторів-медиків полку поліції особливого призначення «Дніпро-1».У школі №7 м. Бахмута проведено широкомасштабний День цивільної оборони із залученням представників пожежної частини м. Бахмута та інструкторів-медиків полку поліції особливого призначення «Дніпро-1».У школі №7 м. Бахмута проведено широкомасштабний День цивільної оборони із залученням представників пожежної частини м. Бахмута та інструкторів-медиків полку поліції особливого призначення «Дніпро-1».