Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

ExportUA

Учні школи №2 м. Бахмута долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Від серця до серця»

Переглядів: 3560
27.04.2016 - 10:14

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 міста Бахмута в межах місячника «Створи добро», оголошеного відділом освіти, пройшла Всеукраїнська благодійна акція «Від серця до серця» під девізом «Наша школа – школа з відкритими серцями» та акція, оголошена товариством Червоного Хреста «Червоний Хрест в навчальному закладі».

Ми живемо у скрутні часи. Зараз у душах багатьох людей хаос. Знецінюються моральні та духовні цінності. Дехто втрачає людину у собі. Саме тому ми прагнемо відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому. Адже тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею і добрим серцем.

Учні волонтерського загону школи в межах місячника «Створи добро» виготовили листівки, в яких проінформували учнів, вчителів, батьків про акції, їх мету та основні заходи, які плануються провести в навчальному закладі протягом квітня 2016 року. Лідери учнівського самоврядування «ШАНС» підготували листівки, а учні 5-8 класів малюнки, присвячені акціям, з метою їх пропаганди серед учнівської та батьківської громадськості.

Проведені акції довели, що не залишилося жодної байдужої душі, — всі класи взяли активну участь у заходах. Зібрані кошти були перераховані до благодійного фонду «Серце до серця» для закупівлі реанімаційного медичного обладнання, а для Червоного Хреста діти та батьки зібрали речі, продуктові набори, предмети гігієни, які будуть розподілені серед ветеранів та дітей-сиріт.

Тож будемо робити добро й виховувати цю рису в серцях наших дітей і надалі!

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 міста Бахмута в межах місячника «Створи добро», оголошеного відділом освіти, пройшла Всеукраїнська благодійна акція «Від серця до серця» та акція «Червоний Хрест в навчальному закладі».В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 міста Бахмута в межах місячника «Створи добро», оголошеного відділом освіти, пройшла Всеукраїнська благодійна акція «Від серця до серця» та акція «Червоний Хрест в навчальному закладі».В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 міста Бахмута в межах місячника «Створи добро», оголошеного відділом освіти, пройшла Всеукраїнська благодійна акція «Від серця до серця» та акція «Червоний Хрест в навчальному закладі».