Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Екологічне виховання в Державному навчальному закладі «Артемівський центр професійно – технічної освіти»

Переглядів: 2512
21.04.2016 - 13:34

Екологічне виховання в Державному навчальному закладі «Артемівський центр професійно – технічної освіти» являє собою частину цілісності всього навчально-виховного процесу на рівні з іншими напрямками виховання: естетичним, фізичним, трудовим тощо.

Екологічні знання учні отримують не тільки на уроках екології, тематичних тижнях і конференціях, а й у позакласній роботі з цього напрямку. У Центрі створено екологічний гурток «ЕКО», до якого входять учні, які щиро люблять пророду та небайдужі до її екологічного стану. Одним з об'єктів, який необхідно утримувати в екологічній чистоті і є «рідним» для навчального закладу – це Північний ставок міста Бахмут.

Після танення снігу на ставку виявляються такі поклади сміття, що впору подумати: чи не звалищ це? І винні в цьому зовсім не двірники, адже обгортки від цукерок, порожні пляшки та пакети, які просто не донесли до сміттєвих контейнерів або залишили на території ми самі. З року в рік своїм обов'язком вважають учні центру і активні учасники екологічного гуртка «ЕКО» привести в порядок цей об'єкт і навколишню територію.

За ініціативою керівника гуртка «ЕКО» викладача біології та екології Тетяни Колісниченко було прийнято рішення з'ясувати історію створення водяного ресурсу, вивчити його флору і фауну, дослідити джерела забруднення ставка і намінити заходи щодо поліпшення його стану. Все це було оформлено в учнівський проект «В гармонії з природою. Північний ставок», який надіслали на Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел», оголошений Міністерством екології та природних ресурсів України. В результаті робота гуртка «ЕКО» була відзначена подякою Міністерства екології та природних ресурсів України, що стимулює гуртківців на подальші плідні твори з підтримання екологічної чистоти.

Екологічне виховання в Державному навчальному закладі «Артемівський центр професійно – технічної освіти»Екологічне виховання в Державному навчальному закладі «Артемівський центр професійно – технічної освіти»Екологічне виховання в Державному навчальному закладі «Артемівський центр професійно – технічної освіти»

Останні статті на сайті