Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 51 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Тренінг «Основи проектного менеджменту» для заступників директорів шкіл

Переглядів: 2705
20.04.2016 - 11:30

Що? Чому? Як? Хто? Коли? Скільки? Саме на ці п'ять питань необхідно відповісти перед початком роботи над проектом.

18 квітня у ЗОШ №17 м. Слов'янська розпочався тренінг «Основи проектного менеджменту» для заступників директорів, у якому взяли участь заступники директорів з виховної роботи школи №5 та школи-ліцею №11 Ірина Коваленко та Олена Подопригора відповідно. Тренінг організовано Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Проводила його Лариса Пасечнікова, завідувач кафедри менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, доктор філософії. Зі слухачами були розглянуті наступні питання: «Сутність поняття «проектування», «Проектна діяльність у ЗНЗ», «Проектний менеджмент». Під час тренінгу та інтерактивної бесіди вчителі отримали багато корисної інформації, ознайомилися з основами проектного менеджменту, дізналися про кроки планування проекту та його структуру, як ставити проблему та розраховувати бюджет проекту в PROJECT LIBRE, про критерії SМАRТ. Найголовніше – вчилися на практиці складати освітні проекти.

Тренінг виявився насиченим інформацією, корисним та дійсно практичним. Недаремно А.С. Макаренко казав: «Найкраще в людині доводиться завжди проектувати, і педагог це зобов'язаний робити».

Тренінг «Основи проектного менеджменту» для заступників директорів шкілТренінг «Основи проектного менеджменту» для заступників директорів шкіл