Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Спортивне свято «Веселі старти» у Соледарській ЗОШ №14

Переглядів: 3868
19.04.2016 - 15:19

У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14, до Всесвітнього дня здоров’я, пройшло загальношкільне спортивне свято «Веселі старти», у якому взяли участь всі учні школи. Метою заходу було виховання любові до спорту, розвиток уваги, організованості, зміцнення здоров’я, вміння працювати командою.

На загальношкільній лінійці педагог-організатор Ольга Борисова роздала кожному капітану команди маршрутний лист, на якому був розроблений маршрут, індивідуальний для кожного класу. На станціях учнів чекали вчителі і працівники школи з різноманітними завданнями і фізичними вправами, які підготував вчитель фізичної культури Костянтин Рачинський.

Після підведення підсумків І місце серед учнів 1-4 класів розділили команди 3 і 4 класів (класні керівники Інна Скоріна і Раїса Мирошниченко), ІІ місце посіли учні 1 класу (класний керівник Вікторія Лозова), ІІІ місце – у другокласників (класний керівник Ольга Данилова).

У середній ланці І місце отримала команда учнів 7 класу (класний керівник Олександра Муравльова), ІІ – учні 5 класу (класний керівник Тетяна Моісєєва), ІІІ місце розділили команди учнів 6 і 9 класів (класні керівники Христина Чернова і Михайло Моісєєв).

Закінчилося спортивне свято за великим загальним столом, де учасники разом із класними керівниками пригостилися смачним печивом із згущеним молоком, яке із задоволенням презентували воїни Збройних сил України військової частини А-2738. Усі залишилися задоволені і розійшлися додому у веселому настрої.

У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14, до Всесвітнього дня здоров’я, пройшло загальношкільне спортивне свято «Веселі старти», у якому взяли участь всі учні школи. У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14, до Всесвітнього дня здоров’я, пройшло загальношкільне спортивне свято «Веселі старти», у якому взяли участь всі учні школи. У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14, до Всесвітнього дня здоров’я, пройшло загальношкільне спортивне свято «Веселі старти», у якому взяли участь всі учні школи.