Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У м. Бахмуті відбулася відкрита презентація діяльності ДНЗ №25 «Дзвіночок» в рамках державної атестації закладу

Переглядів: 4089
14.04.2016 - 10:10

Відповідно до Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних закладів, на виконання плану проведення атестаційної експертизи навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради на 2016 рік, з метою визначення відповідності навчального закладу Державному стандарту дошкільної освіти 12 квітня 2016 року на базі дошкільного навчального закладу компенсуючого типу, дитячого садка №25 «Дзвіночок» відбулася відкрита публічна презентація діяльності дошкільної установи.

В офіційному заході взяли участь члени атестаційної комісії відділу освіти для проведення атестаційної експертизи - спеціалісти відділу освіти Тетяна Коломак та Вікторія Рязанцева, представники батьківської громадськості, педагогічні працівники дитячої установи.

Спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Рязанцева Вікторія проінформувала присутніх про створення умов для забезпечення функціонування дошкільної установи в режимі розвитку, ознайомила членів колективу з головними завданнями державної атестації навчальних закладів та робочою програмою атестаційної експертизи дитячого садка.

Завідувач дошкільного закладу №25 Сухорученко Євгенія представила аналітичний звіт про результати діяльності дошкільного закладу та досягнення педагогічного колективу за 2013-2015 роки.

Після завершення атестаційної експертизи дитячого садка буде представлено вмотивований висновок щодо результатів держатестації та адресні рекомендації для підвищення якості надання освітніх послуг.

У м. Бахмуті відбулася відкрита презентація діяльності ДНЗ №25 «Дзвіночок» в рамках державної атестації закладуУ м. Бахмуті відбулася відкрита презентація діяльності ДНЗ №25 «Дзвіночок» в рамках державної атестації закладу

Останні статті на сайті