Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Змагання з брейк-дансу для вихованців кімнат школярів

Переглядів: 3208
13.04.2016 - 07:03

Брейк-данс — це танець нелегких дій, трюків і великого фізичного навантаження. Але при цьому багато хто зовсім не замислюється про те, що це урок для тіла і можливість надати йому гнучкість, пластику, що, безсумнівно, добре впливає на самопочуття і стан нашого здоров'я!

У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмута відбулося змагання з брейк-дансу «Джем», у якому взяли участь вихованці кімнати школярів «Мрія». Вони зійшлися у танцювальному поєдинку, де вирішувалось складне питання: хто ж кращий бі-бой весняного сезону? Родзинкою програми став виступ згуртованої, перевіреної часом команди «Крейзі Крю» під керівництвом педагога-організатора Сергія Дмитрієва, яка показала майстер-клас для всіх присутніх. Кваліфіковане журі обрало найкращих у своїй справі.

Створити веселу, невимушену атмосферу допомогли виступи вихованців вокального гуртка «Жемчужина».

У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмута відбулося змагання з брейк-дансу «Джем», у якому взяли участь вихованці кімнати школярів «Мрія».У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмута відбулося змагання з брейк-дансу «Джем», у якому взяли участь вихованці кімнати школярів «Мрія».У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмута відбулося змагання з брейк-дансу «Джем», у якому взяли участь вихованці кімнати школярів «Мрія».У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмута відбулося змагання з брейк-дансу «Джем», у якому взяли участь вихованці кімнати школярів «Мрія».