Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Тренінги по навикам віддаленої роботи

Переглядів: 1935
11.04.2016 - 12:13

До уваги внутрішньо переміщених осіб, мешканців Бахмату та Бахмутського району!

Проектом ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу», що реалізується за фінансової підтримки Уряду Японії заплановано проведення навчальної програми, яка передбачає проведення тренінгів по навикам віддаленої роботи для внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької та Луганської областей.

Загальна мета Проекту - підтримати економічне відновлення на місцевому рівні та покращити умови життя шляхом створення можливостей щодо зайнятості та отримання доходу, а також посилити здатність постраждалого населення Донецької та Луганської областей до працевлаштування і його життєстійкості.

Виконавцем навчальної програми є громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» в рамках впровадження проекту «Організація навчання навиків віддаленої роботи».

В рамках Проекту впродовж квітня 2016 року заплановано проведення  тренінгів за наступними напрямками віддаленої роботи:

  • менеджер з продажів, менеджер по роботі з клієнтами, інтернет-маркетолог;
  • веб-дизайнер, дизайнер, художник;
  • SММ-спеціаліст, контент-менеджер, копірайтер;
  • оператор саІІ-центру, диспетчер;
  • дистанційний репетитор.

Тренінги будуть проводитися у п'яти містах Донецької та Луганської областей, таких як Краматорськ, Слов'янськ, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Лисичанськ.

Отримати додаткову інформацію про умови проведення програми Ви можете в Артемівському міському центрі зайнятості за адресою: м.Артемівськ-Бахмут вул. 60 років Утворення СРСР-13, каб№6, тел 3-00-81

Останні статті на сайті