Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна рада

День відкритих дверей

Переглядів: 3212
11.04.2016 - 06:31

Закінчується навчальний рік і попереду нова приймальня кампанія. З метою профорієнтаційної роботи 3 квітня 2016 року в Артемівському коледжі транспортної інфраструктури був проведений День відкритих дверей.

Понад 120 учнів 9-х класів шкіл м. Артемівська, Сіверська, Попасної, Дзержинська, з відкритою зацікавленістю відвідали цей захід. Молоді люди та їх батьки познайомилися з адміністрацією коледжу, отримали детальну інформацію про правила вступу, плани прийому на спеціальності, умов навчання, проживання.Допомогли абітурієнтам визначитися з вибором спеціальності студенти старших курсів. У своїх сценках і виступах вони доступно та вичерпно презентували професії, які отримують по закінченні коледжу. Коледж пишається своїми випускниками. В процесі проведення зустрічі був проведений відеоміст з випускником 2001 року Міленко Андрієм Леонідовичем, нині начальником Слов'янської дистанції колії, який розповів про престижність професії залізничника.Присутні абітурієнти відвідали навчальний полігон, майстерні, лабораторний комплекс, кабінети спецдисциплін. Маючи можливість навчатися на підготовчих курсах і мріючи про майбутню кар'єру залізничника, абітурієнт Рогаченко Микола виступив з власними поетичними роздумами про вибір професії.Абітурієнти дійшли висновку, що вони мають можливість не тільки ефективно навчатися в престижному навчальному закладі, але і комфортно проживати під час навчання.Частина абітурієнтів написали заяви на підготовчі курси, які розпочнуть працювати в червні.

Запрошуються випускники 9-х класів для вступу в колледж, та на підготовчі одномісячні курси.

3 квітня 2016 року в Артемівському коледжі транспортної інфраструктури був проведений День відкритих дверей. 3 квітня 2016 року в Артемівському коледжі транспортної інфраструктури був проведений День відкритих дверей.