Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 112 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмут.

Переглядів: 2780
06.04.2016 - 13:05

Не тільки в Бахмуті, а ще й в Бахмутському районі сьогодні відбулось відкриття нових об’єктів соціальної сфери. Розділити приємну участь мешканців приїхав і Павло Жебрівський.

У селі Опитне, що знаходиться безпосередньо близько до районного центру, голову Донецької обласної державної  адміністрації зустріли Бахмутський міський голова Олексій Рева та голова райдержадміністрації Володимир Бохонов.

В с. Опитному у цей день була відкрита оновлена група у дитячому навчальному закладі «Малятко». Фінансування в сумі 357 тис.грн. на проведення капітального ремонту в бюджеті Опитнянської сільської ради з’явились завдяки процесам децентралізації та перерозподілу коштів від бюджетів вищого рівня місцевим бюджетам, ще 94 тис.грн. було виділено з районного бюджету.

У селі Зайцеве після довгоочікуваного ремонту відкрили фельдшерсько-акушерський пункт. Фінансування реконструкції приміщень проходило за рахунок 52 бахмутських спонсорів та меценатів. В будинку ФАПу проведено термомодернізацію, замінено тепло-, водо-, електро- системи та комунікації, зроблено капітальний ремонт внутрішніх приміщень, придбано нове медичне обладнання та меблі на загальну суму майже 1,6 млн. грн. «Оновлене приміщення ФАПу – це приклад соціальної відповідальності бізнесу об’єднаної територіальної громади перед її мешканцями», - підкреслив Павло Іванович.

В м. Бахмуті голова Донецької обласної державної адміністрації оглянув приміщення центральної міської бібліотеки та читальний зал дитячої бібліотеки. Міський голова О.Рева зазначив, що ці два соціальних об’єкта є прикладами співпраці обласної та міської влади з міжнародними донорами та місцевими меценатами. Ремонт у центральній міській бібліотеці було виконано у рамках проекту міжнародної організації з міграції "Сприяння стабілізації громад на Донбасі" при фінансуванні уряду Японії, а підприємці м. Бахмут продовжуючи старовинні традиції міста підтримувати заклади культури та створювати умови для розвитку підростаючого покоління подбали про переобладнання дитячої читальної зали.

Головним об’єктом відвідування губернатора стала реконструйованна й оновлена будівля поліклініки  центральної районної лікарні, яка на сьогодні є опорним медичним закладом району та міста. Вона обслуговує більш ніж 103 тисячі чоловік. Ремонти тут не проводились ось вже як 50 років. За рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку виконано термомодернізацію будівлі, капітальний ремонт внутрішніх приміщень, часткове оснащення новим медичним обладнанням на загальну суму 5,5 млн. грн.

На зустрічі з представниками медичної галузі Жебрівський П.І. підкреслив, що в цьому році в Донецькій області буде реалізовано 650 об’єктів на суму 7,8 млрд. грн.

Відкриті цього дня об’єкти – це сумісний вклад держави, області та міста для розбудови нового Донбасу.

Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.Пройшов візит голови Донецької обласної державної адміністрації до міста Бахмута.

Останні статті на сайті