Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 344 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Чисте місто починається з кожного

Переглядів: 2371
06.04.2016 - 09:00

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради, у рамках місячника екологічного виховання, учні НВК №11 взяли участь у міський екологічній акції «Чисте місто починається з кожного».

Мета акції – привернення суспільної уваги до необхідності вирішення проблем забруднення навколишнього природного середовища побутовими відходами та усвідомлення відповідальності людей за нашу Землю. Учні 9, 10-х класів прибирали територію міського парку відпочинку, щоб мешканцям міста було затишно та комфортно проводити свій вільний час разом із родинами та друзями.

Запрошуємо всіх бахмутчан приєднатися до акції та дотримуватись активної життєвої громадянської позиції щодо відповідальності за місце, де ти живеш.

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради, у рамках місячника екологічного виховання, учні НВК №11 взяли участь у міський екологічній акції «Чисте місто починається з кожного».Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради, у рамках місячника екологічного виховання, учні НВК №11 взяли участь у міський екологічній акції «Чисте місто починається з кожного».Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради, у рамках місячника екологічного виховання, учні НВК №11 взяли участь у міський екологічній акції «Чисте місто починається з кожного».Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради, у рамках місячника екологічного виховання, учні НВК №11 взяли участь у міський екологічній акції «Чисте місто починається з кожного».