Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Верховна рада України

Пробне ЗНО у м. Бахмуті (Артемівську) пройшло вдало!

Переглядів: 1859
06.04.2016 - 08:51

У суботу, 2 квітня, у м. Бахмут (Артемівськ) на базі школи №12, за сприяння відділу освіти Артемівської міської ради, було проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.

Участь у пробному тестуванні взяли 260 абітурієнтів, які пройшли відповідну процедуру реєстрації. З самого ранку, незважаючи на складні погодні умови, до пункту тестування прибували учасники з м. Бахмут (Артемівськ), Артемівського району, інших населених пунктів Донецької та Луганської областей.

Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення ЗНО, а також психологічна підготовка майбутніх абітурієнтів до участі в основній сесії тестування.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання було видано інформаційний бюлетень з відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів. Для визначення результату за шкалою 100-200 балів необхідно користатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО».

Чекаємо учасників пробного ЗНО, які вчасно зареєструвались, 9 квітня 2016р. для проходження тестування з інших навчальних предметів.