Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Весняні канікули в Міській бібліотеці для дітей

Переглядів: 3098
04.04.2016 - 14:12

Канікули – улюблена пора для всіх школярів. Міська бібліотека для дітей підготувала для своїх читачів цікаву та змістовну програму дозвілля. 4 квітня 2016 року, у перший день весняних канікул,  читачі заповнили Інтернет-центр, читальну залу, де мали змогу ознайомитися з новими книгами, енциклопедіями, цікавими і яскравими журналами, а також пограти в розвиваючи ігри.

Читачам із ЗОШ №1 бібліотекарі розповіли про екологічні проблеми світу і міський екологічний місячник в нашому місті. Дітям запропонували взяти участь у заходах до місячника. Майстриня із Центру технічної творчості дітей і юнацтва Кузнєцова Н.Є., у рамках конкурсу «Друге життя непотрібних речей», провела з дітьми майстер-клас з виготовлення виробів зі вторинної сировини. Із клаптиків джинсової тканини, мережева, шкіри діти вчилися робити корисні та практичні речі: брошки і заколки для волосся. Вправні руки дітлахів створили неповторні вироби. Головне, що зрозуміли діти – непотрібних речей не буває. Якщо проявити творчість і фантазію, то старим речам можна дати друге життя. Юні читачі цікаво провели перший день канікул.

 Міська бібліотека для дітей запрошує у гості всіх бажаючих.

4 квітня 2016 року, у перший день весняних канікул,  читачі заповнили Інтернет-центр, читальну залу, де мали змогу ознайомитися з новими книгами, енциклопедіями, цікавими і яскравими журналами, а також пограти в розвиваючи ігри. 4 квітня 2016 року, у перший день весняних канікул,  читачі заповнили Інтернет-центр, читальну залу, де мали змогу ознайомитися з новими книгами, енциклопедіями, цікавими і яскравими журналами, а також пограти в розвиваючи ігри. 4 квітня 2016 року, у перший день весняних канікул,  читачі заповнили Інтернет-центр, читальну залу, де мали змогу ознайомитися з новими книгами, енциклопедіями, цікавими і яскравими журналами, а також пограти в розвиваючи ігри. 4 квітня 2016 року, у перший день весняних канікул,  читачі заповнили Інтернет-центр, читальну залу, де мали змогу ознайомитися з новими книгами, енциклопедіями, цікавими і яскравими журналами, а також пограти в розвиваючи ігри.

Останні статті на сайті