Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Увага! Приймаються бізнес-пропозиції!

Переглядів: 2438
31.03.2016 - 10:57

Громадська організація «Агентство  регіонального розвитку «Донбас-джерело України», основною метою діяльності якої є об’єднання зусиль своїх членів для задоволення та захисту  їх законних економічних, соціальних та інших спільних інтересів, сприяння регіональному розвитку Донбасу, практичному втіленню конкретних проектів в структурної перебудові в регіоні, розвитку малого та середнього бізнесу, створення додаткових робочих місць та поліпшення негативних соціальних наслідків для жителів регіону, тимчасово переміщених осіб та учасників АТО.

Громадська організація в рамках своєї діяльності пропонує підприємцям,  мешканцям міста і тимчасово перемішеним особам  із зони АТО розробити бізнес-пропозиції, які після їх захисту можуть бути профінансовані. Пріоритет віддається виробникам, які створюють робочі місця.

Ця пропозиція оформлюється на  3-4 аркушах формату А4, де коротко описується бізнес - пропозиція,  де буде закуповуватися обладнання, по якій ціні; вказати суму необхідну  на весь проект,  скільки буде робочих місць; затребуваність на ринку; фото обладнання.

Дуже важливо, щоб  було якомога  більше робочих місць, на які підбираються  тимчасово переміщені  особи (приблизно до 80%-90%).

Крім того  розглядається питання будівництва соціального житла з низькою собівартістю.

Бізнес – пропозиції  приймаються до 05.04.02016 року  в Управління економічного розвитку Артемівської міської ради  м. Бахмут вул. Мира,44 каб. 304  в друкованому  вигляді та  в електронному вигляді  на ел. адресу artrada@i.ua

Останні статті на сайті