Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Донецька обласна рада

У Бахмуті проходять заходи в рамках міської екологічної акції «Чисте місто починається з кожного»

Переглядів: 2172
30.03.2016 - 16:25

Сьогодні з самого ранку в усіх районах міста проходять заходи з прибирання території міста. За мітли та граблі взялися комунальники, а допомагають їм мешканці усіх мікрорайонів, які виходять упорядковувати свої райони.

Так, на території комітету мікрорайону «Центральний» заходи стартували одними з перших в місті. З восьмої ранку по вулиці Василя Першина та Н-Маріупольська  голова комітету мікрорайону та мешканці займалися прибиранням стихійного звалища біля зруйнованих приватного будинку та будинку колишнього міського суду.

Упорядковували свою територію і мешканці комітету мікрорайону «Цветмет». Вони узялися прибирати території колишнього будівництва по  вулиці Перемоги. Мешканці району зібралися для прибирання території для подальшого його благоустрою для комфорту жителів.

На Свято-Георгіївській вулиці також киплять роботи, комітет мікрорайону «Ступки» сумісно з мешканцями прибирали територію Свято - Георгіївського храму.

На території селищного комітету «Красна Гора» по вулиці Абрикосовій,  також пройшли заходи, до яких долучилися навіть дітлахи.

Студентська молодь  також приєдналась до акції та вийшла на прибирання території міського парку культури і дозвілля та прилеглої території центральної районної лікарні.

«Чисто не там де прибирають, а там де не смітять», - відзначили учасники акції, але для того, щоб жити у чистоті та благоустрої треба власною працею привести місто до ладу та зберігати його.

У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»У Бахмуті проходять заходи на підтримку міської екологічної акції  «Чисте місто починається з кожного»

Останні статті на сайті