Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Презедент України

Учні та батьки школи №5 м. Бахмута обирають здоровий спосіб життя

Переглядів: 2255
29.03.2016 - 12:59

«Здорова родина – здорова нація» - такого принципу дотримуються учні та батьки ЗОШ №5. У рамках місячника родинного виховання, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у школі відбулася низка заходів, спрямованих на збереження здоров’я як учнів, так і їх батьків.

Дівчата 9-10 класів прослухали лекцію «Родина та здоров’я», яку провела Тетяна Кокойло, викладач Артемівського медичного училища. Протягом лекції дівчата розмовляли про важливість будування здорової та активної родини як основи здорової нації.

Крім цього, протягом тижня відбулися спортивні змагання. Традиційно для першокласників та їх батьків було проведено змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я», в якому активно брали участь батьки учнів та отримали великий заряд бадьорості та багато позитивних емоцій. Також, до спортивних заходів було залучено батьків випускників школи, які взяли участь у змаганні «Тато зможе все!», протягом якого хлопці та їх тата мали змогу поборотися за звання найсильніших та найспритніших.

Учні та батьки школи №5 м. Бахмута обирають здоровий спосіб життяУчні та батьки школи №5 м. Бахмута обирають здоровий спосіб життяУчні та батьки школи №5 м. Бахмута обирають здоровий спосіб життяУчні та батьки школи №5 м. Бахмута обирають здоровий спосіб життя