Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Велика родина НВК №11 м. Бахмута

Переглядів: 4193
28.03.2016 - 12:24

У сім’ї створюється найбільше суспільне багатство – людина. Тут вона народжується і формується як особистість. Це та клітина, з котрої розпочинається будь-яка держава. Немає країни без сім’ї, сімейно-родинних відносин.

Із метою гармонійного всебічного розвитку дитини, виховання фізично й морально здорової особистості, забезпечення необхідних соціальних умов для повної реалізації можливостей розвитку дитини, повноцінного психічного та духовного її становлення, формування навичок здорового способу життя протягом березня у НВК №11 проведено місячник родинно-сімейного виховання, оголошеного відділом освіти.

У рамках місячника було організовано та проведено низку заходів, а саме: проведення виховних заходів з учнями щодо забезпечення духовної єдності поколінь, збереження родинних традицій, сімейних реліквій, вивчення родоводу, залучення дітей до народних традицій, рідної мови; святкові виховні години «8 Березня - свято весни, краси, ніжності, жіночності» (5-11 класи); тематичні сімейні класні години «Руками моїх матусі та бабусі» (1-4 класи); конкурси малюнків «Сім’я очима дітей» (для учнів 1-6-х класів), плакатів «Моя родина» (7-11 класи); виготовлення привітальних листівок, сувенірів бабусям та матусям до свята 8 Березня; привітання жінок-ветеранів педагогічної праці зі святом 8 Березня;святковий концерт для жінок-учителів, жінок-ветеранів педагогічної праці зі святом 8 Березня.

В 11-Б класі було організовано змістовне спілкування з батьками в формі батьківських зборів за темою «Діти – річка, батьки – береги». На зборах батьки мали змогу поставити питання шкільному психологу, отримати консультацію з питань труднощів у вихованні підлітків. Класний керівник провів досить цікаву роботу за темою «Чи знають батьки своїх дітей?». Батьки повинні були «заповнити» долоньку та відповісти на такі питання: ким хоче стати Ваша дитина? (великий палець); хоббі (вказівний палець); кого в сім'ї, на Ваш погляд, Ваша дитина більше любить? (середній палець); яка Ваша дитина? (безім'яний палець); як Ви ніжно називаєте Вашу дитину вдома? (мізинець).

У 6-А класі було проведено Урок Доброти з теми «Лист до мами». До свята 8 березня було виготовлено привітальні букети з кольорового паперу, для цього запрошувались народні майстри з творчої майстерні «Оберіг» Світлана Кравченко та Наталя Роменська. 05.03.16 було проведено свято для мам та бабунь «Все починається з любові», на якому пролунали вітальні пісні та вірші у виконанні учнів 6-А класу.

У 4-Б класі пройшов конкурс «А ну-мо, дівчата!». Команди дівчат змагались у конкурсах «Грація», «Господарочка», «Ерудит»", «Колискова пісня», «Художня самодіяльність», розгадували кросворд «Букет», захищали назву та емблему команди. До членів журі були запрошені батьки класу та шкільний психолог Тетяна Слободянюк. Із вболівальниками проводились конкурси. Кожна команда була нагороджена грамотою, а учасниці отримали пам’ятні медальки з різних номінацій.

Як два крила у птаха, що допомагають йому вільно літати в безмежному просторі, так сім’я і школа створюють оптимальне навчальне середовище для вільного та повноцінного розвитку особистості школяра. Їх співробітництво є важливою умовою ефективної навчально-виховної роботи, спрямованої на створення атмосфери доброзичливості і взаєморозуміння, з опорою на народні та сучасні педагогічні надбання, національну і світову культуру, вселюдські та національні моральні цінності.

Велика родина НВК №11 м. БахмутаВелика родина НВК №11 м. БахмутаВелика родина НВК №11 м. БахмутаВелика родина НВК №11 м. Бахмута