Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Участь у І Всеукраїнському конкурсі учнівської та студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя»

Переглядів: 2211
24.03.2016 - 12:44

20 березня у м. Києві відбувся І Всеукраїнський конкурс учнівської та студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя», присвяченого Лесі Українці.

Конкурс започаткований відомою громадською діячкою п. Марією Фішер-Слиж (Торонто, Канада) і проводиться вже 10 років поспіль за підтримки Представництва Президента України в АР Крим, Ялтинського музею Лесі Українки, інших державних та громадських організацій. У 2016 році відзначають 145-у річницю від дня народження Лесі Українки і тому захід проходив особливо урочисто.

На заході були присутні почесні гості: заступник міністра культури України з питань євроінтеграції Вітренко Андрій Миколайович, який відкрив Конкурс, директор Ялтинського історико-літературного музею Лесі Українки Ткачук Ольга Петрівна. Для всіх учасників Конкурсу відбувся двохгодинний святковий концерт, присвячений життю і творчості Л.Українки.

До участі в Конкурсі від нашого міста була запрошена команда учнів 9-10 класів Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №17 в кількості 5 осіб, які вийшли у фінал. Учні брали участь в номінації «Інсценізація» та «Науково-пошукова робота», за яку кожен учень отримав іменний диплом ІІ ступеня. Крім того, учні були нагороджені пам’ятними подарунками: книжками з поезією Л.Українки, проспектами, флешкартами та солодощами.

Організатори Конкурсу провели цікаву екскурсію по м.Києву (Києво-Печерська Лавра, Володимирський собор, Софіївська площа, Майдан Незалежності), було влаштовано смачний обід зі страв національної кухні. Витрати, затрачені учасникам на проїзд були відшкодовані спонсорами та меценатами Конкурсу.

Участь у І Всеукраїнському конкурсі учнівської та студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя»Участь у І Всеукраїнському конкурсі учнівської та студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя»