Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

Урядовий портал

Состоялась 82 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 1575
23.03.2016 - 15:37

23 марта 2016 года в 9.00  в большом зале заседаний административного здания городского совета состоялась 82 сессия Артёмовского городского совета.

На пленарном заседании 82 сессии были  приняты решения по вопросам:

  1. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку  території Артемівської міської ради за 2015 рік.
  2. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку території Артемівської  міської ради на 2016 рік.
  3. Про виконання Соціального проекту розвитку території Артемівської міської ради за 2015 рік.
  4. Про   Соціальний   проект   розвитку  території Артемівської міської ради на 2016  рік.
  5. Про затвердження нового складу Наглядової ради цільового фонду Артемівської міської ради.
  6. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Артемівської міської ради на 2016 рік.
  7. Про виконання  Програми сприяння створенню та забезпеченню функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у  м. Артемівську на 2013-2015 роки.
  8. Про виконання Програми прийняття гуртожитків державної власності у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська та проведення капітального ремонту гуртожитків у 2013-2015 роках.
  9. Про затвердження Програми по забезпеченню безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури на території м.Бахмута на 2016-2018 роки.
  10. Про затвердження Програми з будівництва, ремонту та реконструкції зупиночних пунктів громадського транспорту на території  м. Бахмута на 2016 – 2020 роки.
  11. Про виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на території  м. Артемівська на період до 2015 року.
  12. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування  та  осіб  з  їх  числа  на  території м. Бахмута на 2016-2018 роки.
  13. Про виконання заходів щодо  виконання  Державної  Програми «Репродуктивне здоров’я нації на період до 2015 року» на території Артемівської міської ради.
  14. Про затвердження Програми «Світле місто» на території Артемівської міської ради  на 2016-2020 роки.
  15. Про надання у 2016 році пільг готівкою на тверде паливо та скраплений газ громадянам пільгової категорії, які мешкають на території Артемівської міської ради.
  16. Про передачу коштів у 2017 році з міського бюджету м. Артемівська до районного бюджету Артемівського району у вигляді міжбюджетних трансфертів.
  17. Про внесення змін до рішення Артемівської  міської ради «Про міський бюджет м.Артемівська на 2016 рік».
  18. Про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Артемівської міської ради.
  19. Про перейменування  Артемівської міської ради та  її виконавчого комітету.
  20. Про перейменування комунального підприємства «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» та  затвердження Статуту у новій редакції.
  21. Про затвердження Переліку об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, що підлягають приватизації у 2016 році.
  22. Про внесення змін до Переліку нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, право на тимчасове безоплатне користування якими виборюватиметься на конкурсній основі.
  23. Про передачу в тимчасове безоплатне користування нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Бахмута шляхом укладення договорів позички.
  24. Про надання дозволу Артемівській центральній районній лікарні на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  25. Про безоплатну передачу житлового будинку, розташованого за адресою: м. Бахмут, вул. Садова,177.
  26. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  27. Про дачу згоди на проведення експертної грошової оцінкиземельних ділянок комунальної власності територіальної громади м.Бахмута.
  28. Про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.  
  29. Про передачу у власність земельних ділянок, що перебувають у комунальнійвласності територіальної громади м. Бахмута.
  30. Про припинення права постійного користування земельними ділянками, комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  31. Про поновлення договору оренди земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  32. Про надання в постійне користування земельної ділянки, що перебуває у комунальній власності територіальної громади  м. Бахмута. 

В разделе «Разное»:

  • ВЫСТУПИЛА: Жеребятьева С.В. (начальник отдела развития городского хозяйства Артемовского городского совета) с информацией на выполнение протокольного поручения – о восстановлении после ремонта водовода дорожного покрытия по ул. Козаченко».
  • ВЫСТУПИЛ: Трущин С.Н. (директор коммунального предприятия «БАХМУТ-ВОДА») с информацией «О ходе выполнении Закона о метрологии в части поверки водомеров».
  • ВЫСТУПИЛА: Соколовская О.В. ( начальник отдела учета и распределения жилья Управления муниципального развития Артемовского городского совета) с информацией «О распределении выморочного жилья за 2015 год и I квартал 2016 года».
  • ВЫСТУПИЛ: Семченков Л.В. (начальник отдела архитектуры и градостроительства  Управления муниципального развития Артемовского городского совета) с информацией «О разработке проекта  озеленения и благоустройство города на 2016 год».

На этом пленарное заседание 82 сессии была закрыта.