Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

17-19 березня 2016. Участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Переглядів: 2028
23.03.2016 - 14:18

В шостий раз Артемівське педагогічне училище  брало участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», яка відбулась 17-19 березня 2016 року у м. Києві. Урочисте відкриття відбулося у Київському палаці дітей та юнацтва.

Організатором виставки є компанія «Виставковий світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, національної академії педагогічних наук України.

Разом з іншими навчальними закладами України Артемівське педагогічне училище активно впроваджує сучасні  освітні та інноваційні технології, які були презентовані на стендах училища.

На виставці були гідно представлені навчально-методичні посібники, інформаційні матеріали  предметних комісій всіх  відділень нашого училища, творчі роботи викладачів та студентів. Матеріали викликали інтерес учасників виставки. Відвідувачі виставки з інтересом розглядали та знайомилися зі збірниками  творчих робіт студентів.

Викладачі нашого училища приймали участь у науково-практичних конференціях, відвідували семінари, були учасниками круглих столів та майстер-класів.

За презентацію досягнень і впровадження педагогічних інновацій у національний ос новітній простір на міжнародній виставці училище одержало диплом.

17-19 березня 2016. Участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»17-19 березня 2016. Участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»17-19 березня 2016. Участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»17-19 березня 2016. Участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»17-19 березня 2016. Участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»17-19 березня 2016. Участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»