Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

ExportUA

Концерт фортепіанної музики в Школі мистецтв

Переглядів: 2398
23.03.2016 - 14:09

22 березня 2016 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбувся концерт фортепіанної музики. Для широкого кола батьків, викладачів, учнів та любителів мистецтва своє вміння відтворювати музичні образи на фортепіано, демонстрували учні та викладачі фортепіанного відділу Школи мистецтв, представивши звітний концерт «З музикою назавжди».

На заході був представлений широкий спектр фортепіанного репертуару – від класики до творів сучасних авторів, обробки українських пісень, народні мелодії.

Учні показували свою майстерність у виконанні сольних творів, вражали ансамблевою грою, а також із задоволенням акомпанували виконавцям-інструменталістам.

Прикрасою концерту стали виступи викладачів Н. Коломойцевої, С. Титової, Г. Кольцової, О. Кумейко, Л. Шаповалової, інструментального ансамблю у складі Ю. Сидорової, Л. Квятковської, Г. Щербаченко, Я. Баєва, народного аматорського колективу камерного хору «Елегія».

На завершенні хор старших класів «Акварель», більшість якого складають учні-піаністи, виконав виразну та яскраву «Пісню життя».

Всі учасники концерту продемонстрували високий професійний рівень, сценічну культуру, за що отримала щирі, доброзичливі оплески від шанувальників музики.

Кращі учні відділу були відзначені грамотами, які їм вручила директор Школи мистецтв м. Артемівська Є.В. Гринь.

Концерт фортепіанної музики в Школі мистецтвКонцерт фортепіанної музики в Школі мистецтвКонцерт фортепіанної музики в Школі мистецтвКонцерт фортепіанної музики в Школі мистецтвКонцерт фортепіанної музики в Школі мистецтвКонцерт фортепіанної музики в Школі мистецтвКонцерт фортепіанної музики в Школі мистецтвКонцерт фортепіанної музики в Школі мистецтв