Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Верховна рада України

Педрада з національно-патріотичного виховання в Артемівській школі №2

Переглядів: 6244
18.03.2016 - 07:35

Одним із головних завдань відділу освіти Артемівської міської ради та сучасної школи є формування національної свідомості та самосвідомості особистості підростаючого покоління, виховання громадянина України – патріота своєї Вітчизни.

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 пройшла педагогічна рада з виховної роботи за темою «Роль національно-патріотичного виховання у формуванні духовного та морального світогляду школярів». Особливу увагу було акцентовано на необхідності реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, на формуванні в учнів прагнення до збереження рідної мови та національних традицій і цінностей.

Мова йшла про те, що молоде покоління часто позбавлене почуття національної гідності, гордості та патріотизму. У цих умовах постає необхідність розв’язання найгостріших проблем, пов’язаних з формуванням національної свідомості та вихованням патріотизму. Вирішальну роль у патріотичному вихованні підростаючого покоління відіграє система освіти, зокрема особистість педагога, його особистий приклад, його погляди та практичні дії, що мають бути взірцем для наслідування. Досвідом з цього питання поділилися класні керівники Ірина Воловик (2-Б клас), Аліса Воронська (5-Б), Євгенія Квятковська (6 клас), Оксана Шмагло (7 клас), Дар’я Федулова (8 клас). Присутні переглянули відеоролик «Це моя Україна».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Інна Мирошниченко надала класним керівниками конкретні методичні рекомендації щодо змісту виховної роботи з національно-патріотичного виховання та брошури з пропозиціями та матеріалами педагогічної ради.

Активно працюючи в групах, у ході практичної діяльності педагоги окреслили для себе коло завдань, той напрямок, у якому вони будуть рухатися, вирішуючи такі актуальні для нашого сьогодення та майбутнього питання.

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 пройшла педагогічна рада з виховної роботи за темою «Роль національно-патріотичного виховання у формуванні духовного та морального світогляду школярів». В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 пройшла педагогічна рада з виховної роботи за темою «Роль національно-патріотичного виховання у формуванні духовного та морального світогляду школярів». В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 пройшла педагогічна рада з виховної роботи за темою «Роль національно-патріотичного виховання у формуванні духовного та морального світогляду школярів».

Останні статті на сайті