Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 266 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Тяжелая атлетика

Переглядів: 2430
15.03.2016 - 13:53

З 12 по 13 березня  у м. Запоріжжя проходив чемпіонат України з важкої атлетики  серед ветеранів спорту. У змаганнях взяли участь близько 90 спортсменів з 15 регіонів України. Донецьку область представляли 17 спортсменів (команда з Артемівська 4 спортсмена).

Важкоатлети – це особиста категорія людей. Вони піднімають вагу, потребують визначних  зусиль. Спортсмени змагаються не тільки за перемогу. Та стримляться установити рекорд. Це не тільки почесно – це признання спортсмена.

12 березня свій виступ на змаганнях почали жінки. Артемівськ представляв працівник комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради  Наталія Радіонова, яка здобула срібло.

У мужчин тріумфували та здобули золото спортсмени: Валерій Красовський працівник стадіону «Металург», Анатолій Баранов працівник Донецького вищого училища олімпійського резерву, Володимир Канделюк працівник ГП «Артесіль».

В командному заліку  першими стала команда зі Львова, другими стали представники Запоріжжя, третіми – Дніпропетровськ, а четверте – Донецька область.

Команди і спортсмени були нагороджені грамотами, медалями, кубками від асоціації важкої  атлетики України.

Комітет по фізичній культурі і спорту  бажає спортсменам  подальших високих спортивних здобутків.

З 12 по 13 березня  у м. Запоріжжя проходив чемпіонат України з важкої атлетики  серед ветеранів спорту.	У змаганнях взяли участь близько 90 спортсменів з 15 регіонів України. Донецьку область представляли  17 спортсменів З 12 по 13 березня  у м. Запоріжжя проходив чемпіонат України з важкої атлетики  серед ветеранів спорту.	У змаганнях взяли участь близько 90 спортсменів з 15 регіонів України. Донецьку область представляли  17 спортсменів З 12 по 13 березня  у м. Запоріжжя проходив чемпіонат України з важкої атлетики  серед ветеранів спорту.	У змаганнях взяли участь близько 90 спортсменів з 15 регіонів України. Донецьку область представляли  17 спортсменів З 12 по 13 березня  у м. Запоріжжя проходив чемпіонат України з важкої атлетики  серед ветеранів спорту.	У змаганнях взяли участь близько 90 спортсменів з 15 регіонів України. Донецьку область представляли  17 спортсменів