Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 186 гостей.

ExportUA

Школярі Бахмута долучилися до перегляду фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь»

Переглядів: 2619
11.03.2016 - 09:47

Чи багато знаємо ми про легендарних героїв свого рідного народу? Відповідь на це питання отримали учні Артемівських ЗОШ №18, ЗОШ №12 та інших навчальних закладів м. Бахмут, переглянувши стрічку «Той, хто пройшов крізь вогонь».

За ініціативи волонтерської групи «Край неба» був організований не тільки показ фільму, а й зустріч з режисером картини Михайлом Іллєнком. Діти із захопленням та цікавістю слухали розповідь митця про історію створення фільму, про його творчі плани на майбутнє. Після перегляду відбулося жваве обговорення стрічки, режисер відповів на питання учнів. Така зацікавленість дітей свідчить про те, що пам'ять про героїв України вічно житиме в серцях і думах юних бахмутчан.

Гарним сюрпризом для дітей був автограф режисера, який, сподіваємося, стане знаковим у спогадах наших школярів.

Цікавий сюжет фільму, неперевершена гра акторів, тепла та дружня атмосфера спілкування з режисером залишили незабутнє враження в душах юних глядачів.

 

Школярі Бахмута долучилися до перегляду фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь»Школярі Бахмута долучилися до перегляду фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь»Школярі Бахмута долучилися до перегляду фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь»