Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

ExportUA

Бахмутський міський голова взяв участь у профспілковій конференції Часовоярського вогнетривкого комбінату

Переглядів: 3471
03.03.2016 - 20:51

3 березня 2016 року відбулась профспілкова конференція Часовоярського вогнетривкого комбінату.

На конференції були присутні керівники підприємства, міський голова Бахмута Олексій Рева, Тетяна Гавриленко – представник агенції національного рейтингу якості товарів та послуг, працівники комбінату.

Тетяна Гавриленко нагородила Часовоярський вогнетривкий комбінат "Зіркою Якості", як лідера в області виробництва високоякісних вогнетривких товарів за результатами показників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Ігор Герцовський , керівник Часовоярського вогнетривкого комбінату звітував перед учасниками конференції про роботу підприємства, про ситуацію щодо видобутку корисних копалин та конфлікт з міським головою м. Часів Яр.  «Місцева влада міста Часів-Яр створює різноманітні перепони на шляху розвитку нашого підприємства: намагається позбути нас ліцензій, насилає всілякі перевірки, але ми, як право порядна організація зробили усе залежне від нас, та поновили законність нашої діяльності на території міста» - зазначив генеральний директор.

В ході конференції делегати склали заяву про недовіру міському голові міста Часів-Яр Опанасенко О.М.

Бахмутський міський голова на свою чергу зауважив, що місцева влада Бахмута та адміністрація Донецької області буде сприяти розвитку підприємства та не дасть місцевій владі Часів-Яру привести до занепаду як  комбінат, так і усе місто.

На завершення, Олексій Олександрович подякував власникам і адміністрацієї підприємства, всьому трудовому колективу за стабільність, за стійкість, за соціально зважену політику: «В умовах складної економічної ситуації ви зберегли підприємство, стабільно сплачуєте податки, продовжуєте залишатись містоутворюючим підприємством не тільки для Часів Яру, а й для Артемівської міської ради вцілому».

3 березня 2016 року відбулась профспілкова конференція Часовоярського вогнетривкого комбінату.3 березня 2016 року відбулась профспілкова конференція Часовоярського вогнетривкого комбінату.3 березня 2016 року відбулась профспілкова конференція Часовоярського вогнетривкого комбінату.3 березня 2016 року відбулась профспілкова конференція Часовоярського вогнетривкого комбінату.3 березня 2016 року відбулась профспілкова конференція Часовоярського вогнетривкого комбінату.3 березня 2016 року відбулась профспілкова конференція Часовоярського вогнетривкого комбінату.

Останні статті на сайті