Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 174 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Виїзна робоча нарада міського голови

Переглядів: 3075
02.03.2016 - 11:53

2 березня 2016 року відбулася виїзна робоча нарада міського голови Олексія Реви.

Першим об'єктом робочої наради став Артемівський краєзнавчий музей. На даний момент проведено обстеження будівлі і складено попередній технічний висновок.
У музеї планується виконати роботи з зміцнення фундаменту та перекриття, заміни даху будівлі, інженерних мереж, системи опалення та електропостачання, монтаж спеціальної системи вентиляції та спец освітлення у демонстраційних залах.

Міським головою було доручено скласти проектно-кошторисну документацію на роботи з реконструкції та відновлення будівлі Артемівського краєзнавчого музею згідно з технічним завданням.

Наступним об'єктом виїзної наради міського голови став басейн, який знаходиться на території дитячого табору «Вогник», де тимчасово розміщені студенти училища олімпійського резерву ім С. Бубки.

Після огляду території табору та басейну Олексій Рева доручив підготувати технічне завдання на роботи з реставрації та модернізації існуючого басейну для цілорічного функціонування, капітального ремонту роздягалень, котелень, заміни вікон у корпусах та благоустрою території табору в цілому.

2 березня 2016 року відбулася виїзна робоча нарада міського голови Олексія Реви.2 березня 2016 року відбулася виїзна робоча нарада міського голови Олексія Реви.2 березня 2016 року відбулася виїзна робоча нарада міського голови Олексія Реви.2 березня 2016 року відбулася виїзна робоча нарада міського голови Олексія Реви.2 березня 2016 року відбулася виїзна робоча нарада міського голови Олексія Реви.2 березня 2016 року відбулася виїзна робоча нарада міського голови Олексія Реви.