Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

В Артемівській ЗОШ №18 працює Школа майбутнього першокласника

Переглядів: 3177
02.03.2016 - 09:05

Традиційно після зимових канікул починають свою роботу курси з підготовки майбутніх першокласників. Дошкільнята та їх батьки приходять до класних кабінетів, де їх радо зустрічають педагоги початкової ланки.

Цього року перші класи в Артемівській школі №18 набирають Ольга Петриченко, Наталя Северин, Вікторія Жабко та Лариса Шишацька. Основна задача вчителів – адаптувати дітей до школи. В ігровій формі вони проводять заняття, навчають майбутніх школяриків сидіти за партами, уважно слухати та виконувати нескладні завдання. Батьки ж мають змогу отримати кваліфіковану консультацію педагога і психолога: як мотивувати дитину до навчання, як об’єктивно оцінити рівень підготовки до школи та подолати бар’єр остраху навчального закладу в цілому, особливо для дітей, які не відвідують дошкільні навчальні заклади.

Майбутнім учням подобається виконувати вправи з англійської мови, математики, грамоти. Вони із задоволенням приймають участь в іграх з розвитку інтелекту і логіки, з радістю малюють, співають, спілкуються з дорослими та однолітками.

Педагоги школи сподіваються, що 1 вересня вони побачать усміхнені обличчя нових першокласників, які з радістю продовжуватимуть відкривати для себе нову планету – Шкільний світ.

В Артемівській ЗОШ №18 працює Школа майбутнього першокласникаВ Артемівській ЗОШ №18 працює Школа майбутнього першокласникаВ Артемівській ЗОШ №18 працює Школа майбутнього першокласника