Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 111 гостей.

Презедент України

Тиждень англійської мови в Артемівській школі №10

Переглядів: 2782
02.03.2016 - 09:01

У рамках Тижня англійської мови, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, в Артемівській школі №10 проведено ряд заходів.

До відкриття Тижня відбулася лінійка. Учні школи розповіли про сучасне значення англійської мови як світової мови та мови міжнародного спілкування, а також про важливість її вивчення. Зі сцени пролунали англійські вірші та пісні у виконанні учнів п’ятих класів Хаджаєвої Ганни, Коротіна Андрія, Гулянової Вероніки та Капленка Олексія. Колектив учнів шостих класів представив до уваги глядачів відому англійську пісню «My Bonnie Lies Over the Ocean», яку із задоволенням співають по всьому світу, а початкові класи продемонстрували не тільки володіння англійською мовою, а й своє акторське мистецтво у постановках «Рукавичка» та «Антошка». Вчителем англійської мови Наталією Ноздріною було оголошено план проведення тижня та запрошено всіх учнів до активної участі у заходах.

У 2-А класі вчителем англійської мови Вікторією Льовкіною проведено відкритий урок з англійської мови з теми "Animals''. Учні повторювали назви тварин, вивчених у першому класі, розв'язували кросворди, допомагали англійському хлопчику Бену поселити звірів у будиночках, намагалися не переплутати і не завести зебру до тигра, а жирафу - у басейн до крокодилів, прослуховували вірш "Pussy-Cat" та заповнювали пропуски у віршику, декламували його, розповідали про своїх улюбленців, співали та грали. Всі працювали з задоволенням!

У 1-А класі вчитель англійської мови Наталя Березовська провела відкритий урок за темою “Lets go to the Zoo”, який був насичений різноманітними ігровими вправами та піснями. Учні мали змогу проявити свої здібності, пам'ять, знання лексичного та граматичного матеріалу.

З метою узагальнення країнознавчого матеріалу та удосконалення навичок усного мовлення проведено аукціон «Великобританія» серед учнів 10-11 класів. Учні мали змогу проявити свої знання про частини, з яких складається Об’єднане Королівство, географічне положення країни, особливості політичного устрою та британського стилю життя. Учні продемонстрували достатній рівень сформованості навичок усного мовлення.

Тиждень англійської мови в Артемівській школі №10Тиждень англійської мови в Артемівській школі №10