Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Урочиста посвята учнів міста Бахмута у Лігу Майбутніх Поліцейських

Переглядів: 1278
01.03.2016 - 11:27

Поліцейський – це людина, на плечі якої покладено відповідальний обов’язок по підтримці порядку в суспільстві. З раннього дитинства ця професія приваблює, як хлопчиків, так і дівчаток своєю романтикою. Словом, професія поліцейського цікава, важка, але потрібна професія, що допоможе зробити життя інших людей і всього суспільства краще.

27 лютого у міському Центрі культури і дозвілля ім. Мартинова відбулась знаменна подія – зібралося 350 учнів-старшокласників шкіл міста на урочисту присягу Молодіжної ліги майбутніх поліцейських. На святі були присутні начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, начальник Артемівського відділу поліції підполковник Володимир Гончаров, начальник відділу освіти Артемівської міської ради Марина Рубцова, керівники міста та району.

Активісти «Ліги майбутніх поліцейських» з м. Маріуполь та інших прифронтових населених пунктів презентували організацію своїм одноліткам-школярам Бахмуту. Співом та розповідями «майбутні поліцейські» ділилися з дітьми оптимізмом та впевненістю в успішному майбутньому. Своїм прикладом показували, що попри всі негаразди, якщо є бажання та підтримка, можна все здолати та вдало самореалізуватись.

Вже понад 300 дітей-патріотів з прифронтових населених пунктів поєдналися між собою обіцянкою служити українському народові та бути повноправними партнерами поліції. Члени «Ліги» (учні Артемівських шкіл №№ 11, 18, 24) проголосили клятву та отримали свідоцтва офіційних членів Ліги.

Діти бажають жити в мирній країні, в країні єдиній і процвітаючій, адже тут вони народилися, зростали і не уявляють її іншою. Разом ми створюємо ту державу, про яку мріяли наші пращури, адже в ній живе така прекрасна, вільна та патріотична молодь – повна сил, енергії, добра і любові до людей і своєї Батьківщини.

Вітаємо учнів з такою знаменитою подією у їхньому шкільному житті. Тримайте звання членів «Ліги юних поліцейських» із гордо піднятою головою!

Урочиста посвята учнів міста Бахмута у Лігу Майбутніх ПоліцейськихУрочиста посвята учнів міста Бахмута у Лігу Майбутніх Поліцейських

Останні статті на сайті