Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Верховна рада України

Важливі питання обговорювались на нараді завідувачів дошкільних установ

Переглядів: 1632
29.02.2016 - 14:20

25 лютого 2016 року у конференц-залі відділу освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.

Учасники зустрічі обговорювали актуальні питання щодо забезпечення якості навчально-виховного процесу, функціонування усіх підструктур дошкільної установи в умовах сьогодення.

На початку заходу головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Коломак Тетяна охарактеризувала стан управлінської діяльності адміністрації дитячих закладів щодо здійснення контролю за якістю харчування дошкільників та дотримання санітарно-гігієнічного режиму в дошкільних установах, акцентувавши увагу присутніх на суворому дотриманні вимог Інструкції з харчування в дошкільних навчальних закладах.

Аналіз випадків травмування дітей дошкільного віку під час навчально-виховного процесу та в побуті за 2015 рік представила спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Рязанцева Вікторія, яка зауважила, що адміністрації дитячих садків необхідно удосконалювати матеріально-технічне, методичне та дидактичне забезпечення навчально-виховного процесу з профілактики дитячого травматизму.

У ході наради керівники дошкільних закладів були ознайомлені з результатами державної атестації дошкільного навчального закладу ясел-садка №52 «Райдуга».

Завідувачі дитячих садків №4 Шокола Катерина, №10 Бершова Ганна обмінялись досвідом з питань організації роботи з безпеки життєдіяльності вихованців, представили дієві моделі побудови освітньо-виховного процесу, спрямованого на формування здорового, безпечного способу життя дошкільників.

До відома присутніх було доведене Положення про порядок проведення Конкурсу міні-проектів територіальної громади м. Артемівська.

З усіх питань, що стояли на порядку денному, були прийняті колегіальні рішення щодо подальшої роботи.

25 лютого 2016 року у конференц-залі відділу освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.25 лютого 2016 року у конференц-залі відділу освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.25 лютого 2016 року у конференц-залі відділу освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.25 лютого 2016 року у конференц-залі відділу освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.

Останні статті на сайті