Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Проблеми наступності у національно-патріотичному вихованні дошкільнят та молодших школярів

Переглядів: 2845
24.02.2016 - 15:16

В Артемівській ЗОШ І-ІІ ступенів №1 сумісно з представниками ДНЗ №36 «Теремок» було проведено засідання круглого столу з теми «Національно-патріотичне виховання дошкільнят та молодших школярів. Проблеми наступності».

Метою проведення цього засідання було залучення педагогів до широкого обговорення визначеної проблеми; обговорення шляхів формування ефективної роботи по патріотичному вихованню учнів у дитячому садочку та у початковій школі.

Вихователі Гуржій Н.В. та Микита Л.В. поділилися досвідом роботи щодо виховання маленьких громадян (презентація, розробки заходів, фотоматеріали).

У ході роботи засідання шкільне методичне об’єднання вчителів початкових класів представило свій досвід роботи з даного питання. Вчитель Наталя Стучинська виступила з питанням «Національно-патріотичне виховання на уроках в початкових класах», вчителі Валентина Корольова та Валентина Полстяна представили форми та методи роботи, що використовуються на практиці при формуванні патріотичних почуттів у молодших школярів, а переможець міського конкурсу «Світлиця талантів» Вікторія Пасічна під час практичної роботи показала, як у позакласній діяльності можна формувати у молодших школярів почуття патріотизму (робота із солоним тістом).

Результатом роботи стало вироблення плану спільних дій у роботі ДНЗ та школи щодо формування справжніх патріотів своєї держави.

В Артемівській ЗОШ І-ІІ ступенів №1 сумісно з представниками ДНЗ №36 «Теремок» було проведено засідання круглого столу з теми «Національно-патріотичне виховання дошкільнят та молодших школярів. Проблеми наступності».В Артемівській ЗОШ І-ІІ ступенів №1 сумісно з представниками ДНЗ №36 «Теремок» було проведено засідання круглого столу з теми «Національно-патріотичне виховання дошкільнят та молодших школярів. Проблеми наступності».