Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Донецька обласна рада

Реквієм «Герої не вмирають»

Переглядів: 2204
23.02.2016 - 07:34

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну вільну та незалежну.

У Часовоярській школі №17 відбувся захід-реквієм для учнів 10-11-х класів, присвячений загиблим під час подій на Майдані.

Школярі та учитель історії Інна Мацюк згадали події 2013-2014 року, переглянули відеофрагмент, декламували вірші про героїв Небесної сотні. Героям Майдану, які полягли за світле майбутнє України, була присвячена хвилина мовчання і запалена свічка Пам’яті. Захід завершився тужливою лемківською піснею «Гей, пливе кача по тисині», яка стала символом Небесної сотні.

Закликаємо всіх християн згадати у своїх молитвах Героїв, які поклали голови за наше майбутнє. Хай пам'ять про невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

У Часовоярській школі №17 відбувся захід-реквієм для учнів 10-11-х класів, присвячений загиблим під час подій на Майдані.

Останні статті на сайті