Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Презедент України

В Артемівському НВК №11 вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

Переглядів: 1999
23.02.2016 - 07:30

Відповідно до Указу Президента України від 11.02.2015 №69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні» 20 лютого встановлено щорічне відзначення Дня Героїв Небесної Сотні, в який вшановують відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

В Артемівському НВК №11 було проведено низку заходів щодо вшануванні пам’яті героїв Небесної Сотні. Вчителі розповідали учням про події, які відбулися на Майдані у листопаді-лютому, про героїв, які загинули за честь, волю, право бути народом. У списку Небесної сотні українці у віці від 17 до 73 років - студенти, архітектори, юристи, будівельники, вчителі, підприємці, художники, юристи, програмісти, журналісти. Їх імена назавжди вкарбовані в серця українців, а пам’ять про них, бійців Небесної сотні, нагадуватиме про відвагу тих, хто поклав молоді життя. Герої Небесної сотні мають стати прикладом для кожного свідомого українця, що маємо робити все від нас залежне, щоби ті смерті не були марними.

У 9-А класі виконуючим обов’язки класного керівника Валерією Ковальовою проведена виховна година «Героям Небесної Сотні». Весь захід супроводжували вірші, відео про події, презентація та власні думки дітей. У кінці заходу всі присутні запалили свічки та вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання.

До 6-А завітала медична сестра Національної Гвардії України Лідія Ільків, яка розповіла про події та учасників Революції Гідності.

Учні 3-А класу запросили учасника АТО Андрія Турбіна. Він підкреслив, як важливо плекати любов до українського народу, Батьківщини, держави, нації.

Ми ніколи не забудемо усіх тих, хто віддав свої життя за наше майбутнє!

 

В Артемівському НВК №11 вшанували пам’ять Героїв Небесної сотніВ Артемівському НВК №11 вшанували пам’ять Героїв Небесної сотніВ Артемівському НВК №11 вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

Останні статті на сайті