Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 137 гостей.

Донецька обласна рада

Вшановуємо рідну мову

Переглядів: 2088
23.02.2016 - 09:10

Мова кожного народу є засобом і матеріалом формування та становлення особистості людини, її інтелекту, волі, почуттів і формою буття. Мова — це неперервний процес пізнання світу, освоєння його людиною.

У рамках міського Патріотичного марафону, оголошеного відділом освіти, з метою виховання у дітей любові до рідної мови, шанобливого ставлення до усної народної творчості та традицій українського народу в дошкільному навчальному закладі №48 «Дзвіночок» відбулося свято «День рідної мови».

Малята виразно читали вірші улюблених поетів, Т.Шевченка та Л.Глібова, складали «Намисто слів» про Україну, загадували загадки та розповідали прикмети про природу, збирали ілюстрації до українських казок. Гучно та весело лунали українські пісні, а завершенням свята стала гра «Чарівний віночок із слів», де кожна квітка означала красиве слово про рідну мову.

Опановуючи рідну мову, діти засвоюють узагальнений культурний досвід попередніх поколінь, бо мова – найвищий дар людини й народу, талісман їхньої долі, таланту.

У рамках міського Патріотичного марафону з метою виховання любові до рідної мови, шанобливого ставлення до усної народної творчості та традицій українського народу в дошкільному навчальному закладі №48 «Дзвіночок» відбулося свято «День рідної мови».У рамках міського Патріотичного марафону з метою виховання любові до рідної мови, шанобливого ставлення до усної народної творчості та традицій українського народу в дошкільному навчальному закладі №48 «Дзвіночок» відбулося свято «День рідної мови».

Останні статті на сайті