Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Донецька обласна рада

Під гаслом єднання та незламності!

Переглядів: 2603
22.02.2016 - 11:58

Протягом лютого в Артемівській ЗОШ №7 були організовані тематичні інтерактивні перерви під загальним гаслом єднання та незламності українського народу, присвячені наступним темам: «Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна», «Революція гідності», «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», «Слава Україні!».

Урочисто звучали патріотичні пісні про єдність нашої країни та українського народу. Учні та вчителі переглядали та обговорювали відеороліки про події, які переживала наша країна на шляху до незалежності, самостійності, кращого життя. До уваги глядачів було представлено відеопрезентацію про події 22 січня 1918 та 1919 років, які є фундаментальними в історії українського державотворення.

Сьогодні українські воїни так само, як і їх попередники майже 100 років тому, відстоюють незалежність та соборність України, тому учні школи мали змогу переглянути епізоди з документального фільму «Революція Гідності», фото і відео подій Майдану, пригадати героїв Небесної Сотні, що віддали своє життя за світле майбутнє України.

Протягом лютого в Артемівській ЗОШ №7 були організовані тематичні інтерактивні перерви під загальним гаслом єднання та незламності українського народуПротягом лютого в Артемівській ЗОШ №7 були організовані тематичні інтерактивні перерви під загальним гаслом єднання та незламності українського народу

Останні статті на сайті