Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Про скасування (блокування) посилених сертифікатів

Переглядів: 3121
18.02.2016 - 15:55

Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – АЦСК ІДД) на головній сторінці офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД у розділі «Новини» за посиланням http://acskidd.gov.ua/news повідомив про порядок скасовування або блокування власних посилених сертифікатів.

АЦСК ІДД рекомендовано скасовувати або блокувати власні посилені сертифікати за заявою у письмовій формі, яку необхідно подати до АЦСК ІДД протягом робочого дня, або за електронним запитом.

Процедура скасування або блокування за електронним запитом здійснюється цілодобово за допомогою надійного засобу електронного цифрового підпису «ІІТ Користувач ЦСК-1» та особистого ключа підписувача. У цьому випадку заявник звільняється від оформлення паперових документів та відвідування відокремленого пункту реєстрації АЦСК ІДД, а інформування підписувача про скасування або блокування посиленого сертифіката здійснюються у режимі реального часу.

Процедуру скасування або блокування власного посиленого сертифіката за електронним запитом наведено у підпунктах 5.9. та 5.10. пункту 5 Настанови користувача «ІІТ Користувач ЦСК-1» та у «Відеоінструкції по скасуванню посилених сертифікатів за електронним запитом».

Останні статті на сайті