Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Верховна рада України

Розпочалось обговорення соціального проекту

Переглядів: 3689
18.02.2016 - 07:59

17 лютого 2016 року в загальноосвітній школі №10 розпочалось обговорення Соціального проекту розвитку території Артемівської міської ради.

На зустрічі були присутні заступники міського голови, керівники управлінь та відділів міської ради, служби міста та жителі громади.

«11 років в нашому місті реалізується Соціальний проект, який є прикладом партнерства влади, бізнесу, мешканців місті та дозволяє не тільки вирішити питання покращення матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери, а й підняти на більш високий рівень якість життя в нашому місті» - розпочав зустріч О.О.Рева, міський голова.

Перший заступник міського голови Тетяна Савченко доповіла, про підсумки виконання  Соціального проекту у минулому році та пріоритетних напрямках на 2016 рік.

У 2015 році було залучено 42668,9 тис.грн. спонсорських та благодійних коштів в соціальні сфери, які потребували додаткового фінансування. За рахунок цих коштів були виконані такі роботи як придбання обладнання для відділення анестезіології та інтенсивної терапії Артемівської центральної районної лікарні, частковий капітальний ремонт дитячої бібліотеки, благоустрій території міста, ремонт приміщень для проживання внутрішньо переміщених осіб, реалізація частини соціальних проектів в містах Часів-Яр і Соледар.

На 2016 рік планується провести реконструкцію 30 зупиночних пунктів, благоустрій перехресть і прибудинкових територій, завершити капітальний ремонт дитячої бібліотеки, сприяти зміцненню матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери. Так само пріоритетними напрямками соціального проекту 2016 року є роботи з озеленення набережної річки Бахмутка, бульвару Металургів і скверу Партизанської Слави.

Значний обсяг коштів Соціального проекту, а саме 18,8 млн гривень, вкладено в сферу охорони здоров'я, звіт за якими надала Олена Миронова, начальник відділу охорони здоров'я. Кошти були використані на придбання медичного обладнання, медикаментів, продуктів харчування, а так само предметного інвентарю і матеріалів. У 2016 році в сферу охорони здоров'я планується залучити кошти для ремонту амбулаторій та придбання медичного обладнання.

Мешканці мікрорайону активно залучились до обговорення Соціального проекту, висловили побажання щодо спільного благоустрою спортивної площадки на вул. П.Лумумби, 109; проведення екологічної акції навколо ставка Трубний, надали пропозиції щодо місць облаштування зупиночних пунктів.

Міський голова Олексій Рева відповів мешканцям району «Забахмутка» на турбуючи їх питання щодо реконструкції асфальтового покриття по переулку Першотравневому, освітлення прибудинкових територій, водопостачання, бродячих тварин.

Наприкінці зустрічі міський голова відзначив, що: «Ми всі разом повинні бути відповідальними за місто, в якому ми живемо, та поважно відноситися до того, що зроблено заради нашого благополуччя та комфорту нашого життя».

Обговорення соціального проекту також пройде 18 лютого 2016 року у загальноосвітній школі №18, 19 лютого 2016 року у Міському народному домі, 26 лютого у загальноосвітній школі №2.

Відбулося обговорення соціального проектуВідбулося обговорення соціального проектуВідбулося обговорення соціального проектуВідбулося обговорення соціального проектуВідбулося обговорення соціального проектуВідбулося обговорення соціального проектуВідбулося обговорення соціального проектуВідбулося обговорення соціального проекту

Останні статті на сайті